Salen finns invid mitt hem i Västervik i Vasa. Från den naturbelägna studion kan man se vattnet genom fönsterväggen. Efter lektionen kan du koppla av en stund och njuta av en kopp örtte. Efter det återvänder du avslappnad hem.

Mina lektioner passar alla . De är också utmärkt hjälp vid ryggbesvär och vid rehabilitering. Efter introkursen finner den som vill ha en regelbunden träning en grupp på sin nivå.

Jag vill hjälpa dig att njuta av din kropps möjligheter ännu mera. En flexibel kropp som fungerar som den skall ger dig också glädje. Vi orkar mer både fysiskt och psykiskt.

Belöningen är också en stiligare kropp med bättre hållning. Din ryggrad och musklerna som stöder den blir starkare och hela kroppens rörlighet blir bättre. Du blir bestående fri från felaktiga ställningar och styvhet.
Upplevelser inverkar på kroppen och kroppen ger upplevelser. De flesta av oss lever inte i samklang med sin kropp och att verkligen vara medveten om sin fysiska närvaro. Då man lär sig att använda muskler rätt kan man undvika smärttillstånd. Oftast blir de psykiska besvären lättare. Människans kropp och psyke inverkar på varandra hela tiden. Spända muskler spänner nerverna och spända nerver belastar musklerna.

Fastän arbetet inte är fysiskt tungt hjälper en bra muskelbalans människan till bättre prestationer. Musklernas rätta kontroll gör att man spänner av mentalt och andligt. På det viset balanserar det vår människorelationer och vår vardag. Det leder till en god cirkel.

De människor som arbetar sittande, får via kroppskontroll hjälp vid ryggbesvär och många slipper kramper på nätterna. Det blir mera njutningsfullt att motionera och idrottsresultaten blir bättre. Den andningstekniken som man utövar vid kroppskontroll gör att slaggprodukter avlägsnas och blodcirkulationen stimuleras.